Sunbar d.o.o.
Dr. Bulevar Zorana Đinđića 64
11070 Novi Beograd
tel: +381 (11) 311 5 311
e-mail: office@sunbar.rs

Tehnička podrška
tel: +381 (11) 311 5 311
mob: +381 (62) 882 21 81
e-mail: servis@sunbar.rs

Datalogic sprovodi sledeću fazu svoje globalne strategije proizvodnje i usluge u Sao Paulo, Brazilu

28-07-2014
Datalogic ulaže 2 miliona dolara u brazilsku fabriku veličine 2200 kvadratnih metara.
San Paulo, Brazil. 23i Jul 2014-Datalogic, globalni lider u automatskom snimanju podataka i na tržištu industrijske automatizacije i proizvodjač bar kod čitača, mobilnih računara, senzora, sistema za vizuelno prepoznavanje i sistema za lasersko obeležavanje, sprovodi svoju novu operaciju proizvodnje u Brazilu, prvu u Latino Americi.
Locirana u gradu Jundiai, u saveznoj državi Sao Paulo, fabrika je konfigurisana za montažu odabrane proizvodne linije automatskog snimanja podataka. Proizvodnja prvih proizvoda je počela u maju, prošla je sve testove kvaliteta i dostigla Datalogicove standarde kvaliteta. Datalogic Brazil je strukturisan da ponudi tehničku pomoc i održavanje opreme u zemlji, kao i demonstrativni centar gde mušterije i partneri mogu da vide i testiraju najnovija i najinovativnija rešenja.
˝Datalogic je jedna od par kompanija koje su preduzele kompletnu proizvodnju ovog tipa tehologije u Brazilu. U ovoj fabrici ćemo proizvoditi raznovrsna inovativna rešenja automatskog snimanja podataka. Proizvodi će obuhvatati bar kod skenere i mobilne računare , poznate kao kolektori podataka na ovom tržištu, koji nude rešenja za maloprodaju, transport i logistiku, proizvodnju i zdravstvo˝, navodi Bill Parnell, izvršni direktor Datalogic ADC-a. ˝Brazil je smatran tržištem koje najbrže raste i koje ima ogroman poslovni potencijal. Ova fabrika takođe može snadbeti Mercosur ( Južno zajedničko tržište ) i pružiti proizvode i usluge Latino Americi sa jako vrednom ponudom.˝

Osnivanje nove fabrike u Brazilu, dodatno Slovačkoj i Vijetnamskoj fabrici i operativnim centrima u Severnoj Americi, daju Datalogicu bolju šansu da se približi mušterijama i da im pruži bolju podršku.

˝Datalogicova oprema za automatsko snimanje podataka se nalazi u 19 od 20 najvećih maloprodajnih lanaca u Brazilu i ostaje jedan od najpoverljivijih i najprepoznatljivijih brendova u maloprodajnom sektoru. Osnivanje nove fabrike u Brazilu je odlična prilika da se približimo nasim mušterijama i da im pružimo nasu tehničku podršku sa konkurentnim cenama. Ova investicija je takođe deo Datalogicove strategije i glavni sastojci uspeha , naglašeno od našeg predsednika grupe i izvršnog direktora, Dr Romano Volta, su fokus ka mušterijama i ulaganje u rastuća tržišta. Nova fabrika je dokaz Datalogicovog poverenja u Brazilsko tržište, poverenje koje takođe može biti viđeno u stvaranju odeljenja prodaje za IA odeljak, kao i ujedinjen ADC. Cilj je uhvatiti što više poslovnih prilika koje država nudi ne samo u maloprodajnom sektoru, nego i u porezu i licenci i fabričkoj automatizaciji˝, naglašava Valentina Volta, izvršni direktor odseka za poslovni razvoj i izvršni direktor Datalogic industrijske automatizacije.

Investe Sao Paulo, agencija za razvijanje investicija , povezana sa sekretarom ekonomskog razvoja, nauke, tehnologije i inovacije, pomogla je Datalogicu sa njegovom potragom za ovim postrojenjem.˝Projekti povezani sa informacionom tehnologijom i komunikacijom su tretirani kao prioritet u saveznoj državi Sao Paulo. Investe Sao Paulo veruje da ovi prozvodi dodaju vrednost lancu snadbevanja i stvaraju visoko stručne poslove. Instalacija Datalogica u Jundiaiu ce biti od važnosti za ekonomiju i populaciju te regije˝, rekao je generalni direktor Investe Sao Paula, Luciano Almeida.
Datalogic je odlučio da uloži u Brazil jer je to šesta najveca ekonomija u svetu i najveća u Latino Americi. Njegova tržišna maloprodaja cirkuliše oko 230milijardi dolara.
Otvaranje ovog postrojenja je deo Datalogicovog strateškog plana da nastavi svoju globalnu ekspanziju.
PRETRAGA
NOVOSTI
10-03-2016
2.3.2016, po prvi put u Srbiji, u Rodi, u ulici Đorđa Stanojevića 35, na Novom Beogradu, Sunbar je izvršio implementaciju Datalogic Joya, tj. takozvani Sken za tren. Ova usluga omogućava kupcima brzu kupovinu, bez čekanja u redu na kasi. Datal

03-03-2015
Sa zadovoljstvom želimo da Vas obavestimo da je završena implementacija softverskog rešenja NCR ARS 3.14 sa interfejsom prema GOLD-u u više od 130 objekata Grupe UNIVEREXPORT. Sto se hardvera tiče IT Sektor Grupe UNIVEREXPORT je učinio dobar po