Sunbar d.o.o.
Dr. Bulevar Zorana Đinđića 64
11070 Novi Beograd
tel: +381 (11) 311 5 311
e-mail: office@sunbar.rs

Tehnička podrška
tel: +381 (11) 311 5 311
mob: +381 (62) 882 21 81
e-mail: servis@sunbar.rs

Datalogic i SMI: Italijansko partnerstvo za proizvodnju mašina za pakovanje i flaširanje

28-07-2014
Bolonja, 21i jul 2014- Datalogic, globalni lider na tržištu automatskog snimanja podataka i industrijske automatizacije i proizvođač svetske klase bar kod čitača, mobilnih računara, senzora, sistema vizuelnog prepoznavanja i opreme za lasersko obeležavanje, i SMI Group, jedan od najvećih svetskih proizvođača mašina za flaširanje i za pakovanje, sa zadovoljstvom predstavljaju svoj sporazum za ekskluzivnu ponudu Datalogic proizvoda.
Partnerski ugovor potvrđuje saradnju izmedju 2 kompanije za integraciju Datalogic senzora u SMI-ove mašine za pakovanje i flaširanje, koje su dostavljane velikim korporacijama u indrustriji hrane i pića kao sto su: Carlsberg, Coca Cola, Danone, Diageo, Inbev, Heinz, Heineken, Nestlè, PepsiCo, SABMiller and Unilever.
SMI je izabrao Datalogic zbog neprevaziđenog kvaliteta njihovih tehnoloških rešenja, kao i njihove sposobnosti da izruče veliki izbor proizvoda. Pored kompletnog izbora senzora ( fotoelektrični, induktivni, kapacitivni i ultrazvucni sistemi ), portfolio Datalogica uključuje zaštitne barijere, sisteme vizuelnog prepoznavanja i rešenja za lasersko obeležavanje.
Sporazum takođe predviđa blisku i jaku saradnju između Datalogica i SMI-a za razvoj novih rešenja radi ispunjavanja i predviđanja budućih potreba mušterija.
Linije proizvoda naročito vredne pažnje, kao deo ekskluzivnog sporazuma, su IS neposredne blizine, M18 cevasti fotoelektrični senzori u S15 serijama, SR21 prorezni senzori, S3Z minijaturni senzori, S8 kompaktni senzori, S7 fibro optički pojačivači i US18 ultrazvučni senzori.
IS serija proizvoda pruža kompletan izbor modela od 6.5 do 30 mm u prečniku, sa sposobnošću da detektuju metalne predmete sa daljine od 1.5 mm do 20 mm.
Standardni M18 cevasti fotoelektrični senzori u S15 seriji uključuju kompletan izbor optičkih funkcija: difuzni, retro-reflektivni ili kroz-zrak nacin, sa plastičnim ili nerđajućim verzijama, IP69K zaštita, odobren za upotrebu u industriji hrane i pića.
Prorezni senzori SR21 su idealno rešenje za detekciju oznake pri velikoj rezoluciji i brzini, sa vremenom odziva od samo 20 µs i detekcijom frekvencija do 25 kHz.
S3Z serije uključuju kompletan izbor minijaturnih fotoelektričnih senzora sa budžetnim modelima za osnovne upotrebe i modele sa laserskom emisijom za detekciju malih objekata pri velikoj brzini.
Za naprednije upotrebe za detekciju kontrasta, luminescence, transparentnih objekata i difuzni način sa suzbijanjem pozadine, koriscena je S8 serija kompaktnih senzora . Dodatno, S8 serije nude IP69K zaštitu za industriju hrane i pića.
Fibro optički pojačivači u S7 serijama su korišćeni za detekciju malih objekata ili u regijama u kojima ne mogu da se koriste normalni fotoelektrični senzori sa integrisanom optikom.
US18 ultrazvučni senzori su najbolja alternativa fotoelektričnim senzorima u smislu detekcije transparentnih objekata ( plastika,staklo,tečnosti ) ili kada su uključene optičke reflekcije.
Romano Volta, predsednik i izvršni direktor Datalogic Group-a rekao je:˝ Ponosni smo zbog partnerstva između SMI-a,konsolidovanog i inovativnog preduzeća, i Datalogica, kompanije koja može da ponudi veoma širok izbor rešenja, ispunjavajući uslove klijenata i partnera za industrijsku automatizaciju i industrije za automatsku akviziciju podataka.
Pietro Volpi, šef marketinškog odeljenja SMI Groupa-a prokomentarisao je: ˝Naša saradnja sa dobro ustaljenim partnerima u Italiji, kao sto je Datalogic, je jedan od ključnih faktora koji nam omogućavaju da dostavimo najsavremenija tehnološka rešenja i sisteme,koji obezbeđuju pouzdanost, fleksibilnost i uštedu energije nasim mušterijama u preko 130 zemalja širom sveta; slučajno, stalna inovacija je jedan od uporišta na kojima je SMI Group gradio svoj uspeh skoro 30 godina˝.
PRETRAGA
NOVOSTI
10-03-2016
2.3.2016, po prvi put u Srbiji, u Rodi, u ulici Đorđa Stanojevića 35, na Novom Beogradu, Sunbar je izvršio implementaciju Datalogic Joya, tj. takozvani Sken za tren. Ova usluga omogućava kupcima brzu kupovinu, bez čekanja u redu na kasi. Datal

03-03-2015
Sa zadovoljstvom želimo da Vas obavestimo da je završena implementacija softverskog rešenja NCR ARS 3.14 sa interfejsom prema GOLD-u u više od 130 objekata Grupe UNIVEREXPORT. Sto se hardvera tiče IT Sektor Grupe UNIVEREXPORT je učinio dobar po